Grant Theft Auto Sanadreas
Kurulum
Arkadaşlar bu oyun tam olarak 4.65 gb alana gerektirir oyun % 100 Türkçe'dir Arkadaşlar yanında size bir tanede bitirilmiş kayıt veriyorum güle güle oynayın Kurulum Dışarı çıkarttıkdan sonra Gta Sanandreas klasörüne gidin ve ordaki kur.bat dosyasını çalıştırın ve sadece "devam etmek için bir tuşa basın" diyene kadar bekleyin verdiğim "GTA SAN BİTİRİLMİŞ KAYIT.rar" adlı dosyayı açın ( winrar yüklü olması gerekir ) ve içindeki dosyayı belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörüne atın eğer oyun açılmassa o klasörün içindeki gta_sa.set dosyasını silin sorun çözülecektir İYİ OYUNLAR
İndir
Sanandreas online oynamak isteyeneler içinde online linkini vereyim.
Serverler
İSTANBUL ROLE PLAYİP:89.19.3.82:7777
şifre: yok
site:
www.istanbul-rp.comTanitım: İstanbulda yaşamaya çalıştığınız çete aile işlere girdiğiniz veya bir dükkan alıp çalıştığınız bir server, üye olmak içi siteye girip başvuru yapın.
GHETTO BİRD TÜRKİYE SUNUCUSUİP:85.153.22.198:7778
site: yok ( gerekde yok zaten
)
Tanıtım: Tipik bir eğlence sunucusu hiçbir amaçınız yok sadece gez toz ne yaparsan yap tarzında bir server ama eğlenceli oluyor
KAF-KEF ONLİNE TÜRKİYE SUNUCUİP:212.95.40.35:7777
site: yok
Tanıtım: Ev araba alabildiğimiz stunt + dm + freeroam tarzı birşey eskiden çok takılırdım çokta güzel bir yer herkeze tavsiye ederim
[Tr] Counter StrikeİP:192.168.2.2:7777
site: yok
Tanıtım: Counter Strike tarzında bir server güzel maplar tavsiye ederim bu serveride ( not : server 7/24 açık değil
Arkadaşlar Herkeze iyi oyunlar emeğe saygı duyup bir mesaj yazarsanız sevinirim